0343 - 53 24 05

Contact

Wil je graag weten waar de oorzaak van jouw klachten liggen, zodat je er eindelijk iets tegen kan doen? Neem dan snel contact met ons op!

Telefonisch een afspraak maken:
maandag t/m donderdag: 8:45 – 12:00 uur
Telefonisch spreekuur dokter de Jong voor korte, medische vragen:
maandag t/m donderdag: 12:30 – 13:00 uur

Telefoonnummer: 0343-53 24 05
E-mailadres: info@dokterdejong.nl

BIG registratienummer Dokter de Jong.

Over de vergoeding van consulten of voorgeschreven medicatie kan ik geen algemene uitspraak doen, die is per ziektekostenverzekering verschillend. Ik raad je aan om voor het 1e consult informatie in te winnen bij je eigen ziektekostenverzekering. Wil je de vergoedingen van de diverse zorgverzekeringen vergelijken, dan kan ik je verwijzen naar de volgende website:www.zorgverzekeringwijzer.nl.

Bij klachten in de loop van het behandeltraject kun je contact opnemen met het secretariaat van de AVIG, tel.nr. 06-14805117. Zij brengt je in contact met onze vertrouwensartsen. Je kunt ook gebruik maken van de klachtrechtregeling van de Stichting Klachtrecht AAG (SKA). Op de SKA-site (www.stichtingklachtrechtaag.nl) kun je een patiënteninformatiefolder downloaden.

Per 1 januari wordt de wet WKKGZ van kracht.  Dat betekent dat de klacht eveneens via het secretariaat van de AVIG aan de vertrouwensartsen wordt voorgelegd. Indien nodig leggen de vertrouwensartsen de klacht of het geschil neer bij de Geschillencommissie, voorheen de SKA, die de klacht verder in behandeling neemt.

Contactformulier

Adresgegevens

Je vindt onze praktijk op het volgende adres: Brinkseweg 41, 3971 VA Driebergen