0343 - 53 24 05

Tarieven

Begin  vandaag nog aan een leven met meer energie en meer levenskwaliteit, en bel of mail, je kunt meestal op korte termijn langskomen.

Informatie over de afspraak:
Je kunt gewoon zelf een afspraak maken zonder dat de huisarts ertussen zit. Je krijgt na het eerste consult een brief mee voor de huisarts.
Ook neem je voordat je voor een behandeling komt de medicatie in zoals je gewend bent. In verband met de gevoeligheid van de computermeting, drink je liever geen koffie en/of gewone thee op de dag van de meting. Dit is alleen voor de eerste behandeling. Kom je voor een vervolgbehandeling dan kun je van tevoren gewoon koffie en thee drinken.

 Dit is mijn eerste bezoek

€ 155, duur 1 uur, geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar.
Bij binnenkomst onderga je een 20 minuten durende meting aan de computer.
Daarna ga je naar Dokter Wil de Jong. Hij doet een intake, diverse metingen, stelt de diagnose, bespreekt deze met je en stelt een behandelplan voor. Je gaat naar huis met de benodigde natuurlijke medicatie..

Ik ben al eerder geweest

€ 92, duur 1/2 uur, geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar
Dokter de Jong doet opnieuw diverse metingen, kijkt naar de veranderingen die het gebruik van de medicatie hebben gegeven en bespreekt de uitkomst met je. Ook bespreekt hij de voortgang van de behandeling. Na het consult krijg je eventuele natuurlijke medicatie mee.

Ik kom met mijn baby of kind

€ 92, duur 1/2 uur
Dokter de Jong doet diverse metingen terwijl je kindje bij je op schoot zit. Je kind voelt hier niets van. Dokter de Jong stelt een diagnose en bespreekt deze met je. Ook maakt hij een behandelplan. Na het consult krijg je eventueel benodigde natuurlijke medicatie voor je kindje mee.

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!