0343 - 53 24 05

Over Wil

Soms is het niet makkelijk de oorzaak van een klacht te vinden. Want de klacht die je ervaart, hoeft namelijk niet de oorzaak van de klacht te zijn. Het komt vaak voor dat je al jaren behandeld wordt voor een aandoening, maar zonder resultaat. En een aandoening kan een hele opeenstapeling van gevolgen zijn, maar hoe kom je daar achter?

Al 30 jaar helpt arts en natuurgeneeskundige Dokter de Jong met succes mensen met zeer uiteenlopende klachten, zoals (chronische) vermoeidheid, gevoel van stress, reuma, depressie, premenstrueel syndroom, hoofdpijn en migraine, klachten bij kinderen, vage klachten, buikpijn, onvruchtbaarheid, hooikoorts, spierklachten, overgangsklachten, concentratieproblemen. In 100% van de gevallen weet Wil de Jong te achterhalen waar klachten vandaan komen.

Dokter de Jong behandelt je nooit zonder eerst uitvoerig onderzoek te doen. Want hoe preciezer de diagnose, hoe effectiever de behandeling. Allereerst bekijkt hij je, net als de huisarts en specialist, met een medische blik. Daarna gaat het anders. Dokter de Jong onderzoekt het regelsysteem in je lichaam. De reactie van diverse organen op de prikkels die gegeven worden geeft je fysieke conditie weer. De precieze oorzaak van je klacht wordt duidelijk.

Dokter de Jong bespreekt welke behandeling passend is bij de diagnose. Vaak krijg je fytotherapie druppels mee en soms behandelt hij met acupunctuur of manipuleert hij spieren of gewrichten. Na 2 tot 3 weken moet duidelijk worden wat de druppels in je lichaam gedaan hebben en hoe je lichaam hierop reageert. Dokter de Jong werkt zo samen met jou aan het herstel. Aan het terugvinden van kracht, fitheid en plezier. Een ongeneeslijke aandoening of ziekte kan een reeks klachten tot gevolg hebben waarbij Dokter de Jong verlichting kan geven, zodat er veel beter mee valt te leven.

Het is van belang de bron van de klacht op te sporen. Het kost Dokter de Jong in de meeste gevallen slechts een paar behandelingen om het evenwicht in je lichaam terug te brengen. Het levert jou vele jaren levenskwaliteit op!

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!