0343 - 53 24 05

Dokter de Jong helpt je verder!

 

Door het stromen van energie om ons heen en door ons heen stroomt leven we. Als de energie in je lichaam op een of andere manier stagneert krijg je  klachten. De energie in een bepaald deel van je systeem kan stagneren na bijvoorbeeld een val, of  een blessure, als je schrikt, of als je bang bent voor wat de omgeving van je denkt… . 

In je Huis van Energie (je eigen energie-systeem) stromen voortdurend negen verschillende energieën.

Deze zijn: erfelijke energie, psychische energie, emotionele energie, vertering energie, uitwendige energie, geestelijke energie, fysieke energie, weerstands energie en lichamelijke energie en wordt beïnvloed  door bepaalde Energie Bewegingspunten (EB Punten). 

Als je bijvoorbeeld griep hebt, is je  Verterings energie verzwakt en ook je  Weerstands energie. 

Kiespijn komt door  onrust in de Psychische energie en Uitwendige energie, want tanden en kiezen vallen onder de psychische energie en zenuwen onder de uitwendige energie.

Resten van een zware bevalling, baarmoeder zwakte? Dan hebben we te maken met een verstoring in Uitwendige energie en Lichamelijke energie.

Verlies van een dierbaar persoon? Je bent kwetsbaar op het gebied van de Erfelijke energie en Geestelijke energie

Een spierblessure die maar niet heelt? Verstoring van je fysieke energie en weerstands energie.

Om je lichaam extra te helpen, naast het innemen van druppels en andere adviezen die ik je geef tijdens je behandeling in mijn praktijk, geef ik je vanaf nu ook 1 of 2 punten mee die je zelf dagelijks kunt masseren of bekloppen om je lichaamsenergieën een extra duwtje in de goeie richting te geven. je helpt dan actief mee aan je gezondheid. Ook het ontspannen van je lichaam is een grote hulp bij herstel van je klachten. Yoga of meditatie raad ik je van harte aan als hulp hierbij.

En natuurlijk hoef je dit zelf niet allemaal te bedenken, dat doe ik voor je. Als je in de praktijk komt voor een behandeling vertel ik je ook aan het eind van het consult welke punten je kunst activeren, en je krijgt daarover een uitleg met plaatje van me mee.

 

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!