0343 - 53 24 05

Ik verricht wonderen…..

Ik verricht wonderen, maar soms duurt het even voordat je het merkt….

Als iemand mij vertelt over zijn steeds terugkerende pijn, of de steeds terugkerende steek in zijn maagstreek zie ik snel dat zo een klacht gecombineerd wordt met iets van vroeger. Bijvoorbeeld doordat je ooit gevallen bent, heb je nu last in je maagstreek die maar niet wil herstellen. Zulke verbanden verzin je niet!

Maar soms is het nog ingewikkelder. Een valpartij van vroeger heeft je een gevoelige borstkas gegeven, hierdoor adem je snel hoog en oppervlakkig. Dat zorgt er weer voor dat je snel bij inspanning moe kan worden en je benauwd voelt. Je voelt dan die beurse spieren weer en krijgt dan ook nog steken in je maag.
Door nu die borstkas spieren te behandelen, met massages, en spierdoorbloedings technieken, de ademhaling weer naar normaal te brengen mbv logopedie, de opgebouwde moeheid te behandelen met bv Energie complexen, onze natuurlijke medicijnen, zie je snel verbetering ontstaan.
Een klacht is meestal opgebouwd uit verschillende klachten, we reageren op de laatste klacht maar makkelijker is het te zoeken naar hoe het allemaal zo gekomen is. Een nieuwe klacht wil niet herstellen doordat het belemmerd wordt door iets van vroeger.

Het uitzoeken, de diagnose, daar ben ik heel goed in. De gerichte behandeling na die diagnose verhelpt bijna alles snel. Het lijkt wel een wonder…

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!