0343 - 53 24 05

Doe mee met de Energie Tiendaagse van 13-24 november 2017!

Doe mee en versterk je innerlijk licht op weg naar de winter

Energie is de brandstof die je nodig hebt om iets te kunnen doen.

Energie is altijd een kwestie van balans tussen fysiek en niet-fysiek.
Tussen Yin en Yang.
Energie krijg je door voeding, zuurstof, door je manier van denken, door te bewegen en door levensenergie die al in je aanwezig is.

Om de benodigde energie steeds weer te kunnen opwekken, zijn er in je systeem negen voortdurend stromende energieën die door hun onderlinge samenwerking je fysieke en niet-fysieke bestaan mogelijk maken.

In het Huis van Energie laat ik je zien hoe deze energieën samenwerken.
Jouw Huis van Energie (HvE) heeft een fundament, verschillende ramen en een deur. Als alle energie stroomt staan alle ramen van je HvE open, via de deur worden de energieën  opgeladen.
Je voelt je dan lekker in je vel, je zelfgenezend vermogen functioneert optimaal en je bent fit.

De Shen en je Huis van Energie

De Chinezen zien liefde  als opperste vorm van ontspanning.  Onbevangen liefde. Ook wel een goed stromend hart genoemd. De Shen.

Bij het hart denken wij aan ons hartorgaan, de oosterse cultuur denkt daarbij aan het gevoel wat je hebt als je je volledig ontspannen voelt.

Elke behandeling die de Shen mobiliseert helpt je lichaam sneller te herstellen.

Door een goede Shen gaat de deur van jouw  Huis van Energie open. Je energieën kunnen weer stromen. Je zelfgenezend vermogen werkt op volle kracht als de poort ook open blijft!

Maar voordat de energieën dus gaan stromen zul je een zekere mate van ontspanning moeten zien  te bereiken.  Je oplader moet worden aangezet. De deur van je Huis van Energie moet open!

En dat gebeurt als je je van binnen ontspant, als je hart warm aanvoelt,
als je SHEN stroomt.

Om je daarbij te helpen heb ik voor jou de Energie Tiendaagse ontwikkelt. Doe je mee, dan stuur ik je tussen 13-24 november elke werkdag een uitleg over een van de energievormen die door jou heen stromen en ik geef tips over ontspanningsmogelijkheden. Ook leg ik uit welk Bewegingspunt belangrijk is om deze bepaalde energie in beweging te brengen.

Doe mee en gebruik de tips. Daarmee zet je je energieën in beweging en ben je klaar voor de winter!

Geef je hier op en je ontvangt van 13-24 november op werkdagen een energierijke mail.

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!