0343 - 53 24 05

Griep

In de media worden we nog steeds gewaarschuwd voor de Mexicaanse griep. Deze griep was er altijd al, maar niet op de huidige schaal. Vandaar dat men nu voorzichtig is. Zoals in statistieken van eerdere griepepidemieën te zien is, is een gezond immunsysteem en goede openbare hygiëne belangrijk bij de schade die een griepvirus per saldo aanricht.

Daarom is het goed vitamine A aan je voeding toe te voegen, dit zit in vette vis, kaas, volle melk en eieren. Heel belangrijk zijn ook de andere anti-oxidante vitaminen: C (in hoge dosering een effectieve bestrijder van griepvirussen) en E (kan de gevoeligheid voor infecties verminderen). En neem verder Zink, want dat is een natuurlijk antiviraal middel. Vlierbes is ook een zeer effectief antivirusmiddel. En natuurlijk hebben we Mix Weerbaar, wat een hulpmiddel is bij alle infecties, bij hevige inspanningen, bij mentale verstoringen en labiliteit. Dit middel ontkrampt het zenuwstelstel en darmsysteem, bevordert de werking van de nieren, verbetert de Bloedcirculatie, voorkomt ontstekingen van de nieren en versneld de afweer. We stelden een set samen om op een natuurlijke manier griep te voorkomen en tijdens een infectie sneller te herstellen.

Let op! mensen met suikerziekte, eerst met een arts overleggen over de Vlierbestabletten i.v.m. het effect van vlierbes op de suikerspiegel.

Dosering preventief: 1x daags 10 druppels, en 1x daags 1 tablet van ieder.

Dosering bij infectie/griep: 3x daags 10 druppels Weerbaar, 3x daags 1 tablet Vlierbes, 3x daags 1 tablet Balanced B&C.

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!