0343 - 53 24 05

Griep, voorkomen en behandelen

 GRIEP •
Wat te doen om griep en infecties te voorkomen en tijdens een griep sneller te herstellen:
Voeg vitamine A aan je voeding toe, dit zit in vette vis, kaas, volle melk en eieren. Heel belangrijk zijn ook de andere anti-oxidante vitaminen: C ( in hoge dosering een effectieve bestrijder van griepvirussen) en E (kan de gevoeligheid voor infecties verminderen). En neem verder Zink, want dat is een natuurlijk antiviraal middel. Vlierbes is ook een zeer effectief antivirusmiddel.

Maar gebruik vlierbes als je suikerziekte hebt, alleen in overleg met je arts. Dit in verband met het effect van de vlierbes op de insulinespiegel.

In Sambucol Vlierbes zit vlierbes, zink en vitamine C in een samenwerkende samenstelling. Vitamine B maakt het zenuwstelstel sterker en is daardoor in staat een infectiereactie te voorkomen, of ertegen te vechten.
En natuurlijk hebben we Mix Weerbaar, wat een hulpmiddel is bij alle infecties, bij hevige inspanningen, bij mentale verstoringen en labiliteit. Dit middel ontkrampt het zenuwstelstel en darmsysteem, bevordert de werking van de nieren, verbetert de bloedcirculatie, voorkomt ontstekingen van de nieren en versneld de afweer.

 

Dosering preventief:
1x daags 10 druppels Mix Weerbaar, en 1x daags 1 tablet Balanced B&C en 1 tablet Vlierbes.
Dosering bij infectie/griep:
3x daags 10 druppels, 3x daags 1 tablet Vlierbes, 3x daags 1 tablet Balanced B&C.

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!