0343 - 53 24 05

Immuuntherapie bij kanker•

Een gezond immunsysteem is de beste manier om kanker te verslaan. De ‘oorlog tegen kanker’ zal nooit worden gewonnen als we alleen op chemotherapie vertrouwen., zo bleek uit het verslag van een onderzoeksteam aan de Eberhard Karis-universiteit in Tübbingen. Deze studie wordt beschouwd als een mijlpaal in het kankeronderzoek.

Aangetoond werd dat het immuunsysteem het vermogen heeft om tumorcellen permanent in een sluimertoestand te brengen. Dat betekent dat immuuntherapie – waarbij het immuunsysteem wordt ondersteund om de kanker te bestrijden- een effectieve kankertherapie is, waarbij geen cellen worden vernietigd. in plaats daarvan zorgt het voor veroudering. – ofwel levenslange slaaptoestand – van kankercellen, waardoor de verspreiding van kanker stopt.

Een vorm van immuuntherapie is bijvoorbeeld het innemen van:

Mix Neuro 3x daags 15 druppels
Mix Weerbaar 3x daags 15 druppels
Kurkuma 3x daags 1 tablet
Zink-15 3x daags 1 tablet
Multivitamine 1x daags 1 tablet

Gebruik helemaal geen suiker, maar in plaats daarvan Stevia of een beetje Agavestroop, en eet bij iedere lunch en avondeten veel groenten. Goede recepten staan in het kookboek Lekker Lang Jong, door Clara ten Houte de Lange en Nelleke van Lindonk. Zorg ook voor een goede geestelijke gezondheid door te mediteren en balans te vinden tussen rust en beweging.

 

Heb jij een klacht waar je niet vanaf komt? Dokter de Jong helpt je graag!